вторник, 21 май 2013 г.

Веге дюнер

Продукти:
арабски питки- пълнозърнести (най-добре домашно приготвени)
прясна салата, домат, краставица, чушка, рукола, маслини, настърган морков, цвекло, репички, сурова тиквичка
 и др. по избор
тофу
песто от босилек и спанак (с ядки по избор, сложих и ръжени кълнове)
пълнозърнест тахан за намазване на затоплената питка
по избор домашна лютеница:) ако ви се намира от зимата




Могат да се добавят и различни други разядки (маслинена, чеснова), задушени картофи (или на пара), чесън, мерудии и подправки, варен булгур, просо:) Лесна, хрупкава и лека вечеря.

...а вегетарианците могат да добавят различни сирена, кашкавали или каквото друго откриете в хладилника:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар