За една голяма купа/ дълбока чиния използвах 4-5 картофа, 1 консерва червен боб, кисели краставички, магданоз, маслини. Картофите и морковите предварително сварих на пара, след това смесих и овкусих с дресинг от зехтин, лимонов сок и хималайска сол. Поръсих с различни мерудии / тези които са без допълнителна сол/ за повече аромат.
вторник, 14 май 2013 г.
Една малко зимна, но доста хранителна и засищаща салата, подходяща за по-хладно време като днес...става както за мезе, така и за основно.
За една голяма купа/ дълбока чиния използвах 4-5 картофа, 1 консерва червен боб, кисели краставички, магданоз, маслини. Картофите и морковите предварително сварих на пара, след това смесих и овкусих с дресинг от зехтин, лимонов сок и хималайска сол. Поръсих с различни мерудии / тези които са без допълнителна сол/ за повече аромат.
За една голяма купа/ дълбока чиния използвах 4-5 картофа, 1 консерва червен боб, кисели краставички, магданоз, маслини. Картофите и морковите предварително сварих на пара, след това смесих и овкусих с дресинг от зехтин, лимонов сок и хималайска сол. Поръсих с различни мерудии / тези които са без допълнителна сол/ за повече аромат.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар